Dit zijn de Top 5 favoriete artiesten van: Bizzey

Top 5 Bizzey

De festivals en clubs waren voor 2 weken weer open, reden genoeg voor Bizzey om een nieuwe track te droppen. Helaas zijn de versoepelingen weer verdwenen, des al niet te min de Top 5 favoriete artiesten van festival en club sloper Bizzey:

5. Josylvio 

Josylvio is gewoon een real one. Een muzikale artiest met een heel eigen stemgeluid waarmee hij zowel kan rappen als zingen. Die combinatie komt lang niet altijd voor. Josylvio komt met sterke hooks en scherpe verses daarom verdient hij absoluut een plek in mijn top 5.

4. Frenna

In mijn ogen is Frenna een man die alles kan. Multitalent die kan zingen, rappen, schrijven, componeren, performen, noem het maar op. Wat ik verder bijzonder vind aan Frenna is dat hij met iedere stijl wegkomt. Van heel street tot een smooth r&b song hij maakt het zich eigen en brengt het met veel overtuiging.

3. Ronnie Flex 

Deze man is altijd sterk met zowel bars als koortjes en refreinen. Ronnie is dom muzikaal. Daar bedoel ik dus mee insane goed. Ronnie is een grote inspiratiebron voor mij. Wanneer ik met hem de studio in ga ontstaat er magic. Straight up hitmachine. 

2. Jonna Fraser 

Ik vind Jonna Fraser een artiest die altijd goed uit de verf komt en een echte gunner! Iets wat je lang niet altijd in onze scene tegenkomt. We maakten samen o.a. de hits “Drup” en “Lekker Lekker”. Samenwerken met Jonna vind ik heel dope muzikaal gezien en door zijn mentality waardeer ik hem nog meer. 

1. Willem de Bruin

Willem de Bruin. Need i say more? Hij is kaolo eerlijk en raakt elke noot. Ook live de beste performer. Zijn laatste album was insane. Willem is een grote inspiratiebron voor mij en vele anderen.

Dit zijn de duurste horloges ter wereld

Duurste horloges

“Af en toe een AP, af en toe een Patek”. We horen rappers vaak praten over horloges in hun lyrics. Als je een beetje naar Nederlandse rap luistert, heb je de bekende merken zoals Rolex, Audemars Piguet (AP) of Patek Philippe wel eens voorbij horen komen. De bedragen voor zulke horloges zijn aan de hoge kant en worden door vele mensen gebruikt als investering. Maar zoals altijd, is er een baas boven baas. Speciale uitvoeringen, custom made horloges etc…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten