Dit zijn de Top 5 favoriete artiesten van: Eljero Elia

Eljero Elia en Ronnie Flex

Het Eredivisie seizoen is weer aan de slag. Reden genoeg om de kersverse aanwinst van FC Utrecht te vragen naar zijn Top 5 favoriete artiesten van dit moment. Elia is naast voetballer ook actief in de rapscene, als rapper, maar ook zorgde hij voor het succes van SFB. Zo zorgde hij ervoor dat de heren hun eerste Reset The Levels tape konden opnemen. Ook vierde hij in zijn tijd bij Feyenoord zijn goal om zijn steun te betuigen aan het drietal dat vastzat in Suriname. Check hieronder de Top 5 favoriete artiesten van Eljero Elia:

5. Blow

“Ik vind deze man zo hard, de meeste mensen weten nog ineens waar hij over rapt..” Ik zou zeggen Google het dan ga je het begrijpen en snap je waarom hij in mijn Top 5 staat.

4. Sevn Alias


Sevn Alias kan niet ontbreken in mijn Top 5. “Deze man blijft gewoon pokoe’s dropen als warme broodjes.” Daarnaast is zijn flow altijd on point.

3. Lijpe


Voor mij is Lijpe de beste storyteller van Nederland. Hij kan daarnaast erge refreintjes maken, wat je af en toe terughoort in zijn tracks. Wat ik nog harder van hem vind is dat hij zijn eigen ding doet en geen commerciële muziek gaat maken.

2. Chivv


“Deze man is lyrical zoo sterk! Ik zie weinig rappers zo overtuigend komen als Chivv, elke keer weer…”

1. Frenna


En dat is niet omdat het mijn mattie is, maar die jongen bewijst zich keer op keer. Hij kreeg dit jaar ook een award voor een miljard streams, dat zegt op zich genoeg toch? Bijna alles wat hij aanraakt wordt een hit en hij komt steeds verfrissend met andere flows!

Dit zijn de winnaars van de FunX Music Awards 2020

Boef FunX Awards 2020

Gisteravond was de zevende editie van de FunX Music Awards in AFAS live. De winnaars zijn inmiddels bekend en Boef is de grote winnaar van de award show. Hij sleepte vier awards mee naar huis. Bekijk hieronder alle winnaars van de verschillende categorieën: Artist of the year – Male: Boef Rapper Boef mag zich voor de derde keer winnaar noemen van de Artist of the Year – Male award. Hij bracht dit jaar zijn album “Allemaal Een Droom” uit en…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten