De Top5 favoriete artiesten van: Vurnon Anita

Voetballer Vurnon Anita

Het EK is nog in volle gang en de clubs bereiden zich voor op volgend seizoen. Maar toch konden we Vurnon Anita spreken voor zijn Top 5 favoriete artiesten. De 32-jarige international van Curaçao ken je natuurlijk van zijn tijd als voetballer van onder meer Ajax, Newcastle United, Willem II en RKC Waalwijk. Naast voetballer is Vurnon ook actief onder zijn artiestennaam JR als rapper.

5. Rich Kalashh

Ik bereid me altijd voor op een wedstrijd met de muziek van de Curaçao afkomstige rapper Rich Kalashh. Het hyped me op en het brengt mij in een strijdlustige vibe.

4. Lijpe

Lijpe komt uit Maarssen, waar ik een gedeelte van mijn leven ben opgegroeid. Hij is lyricaal super hard en scherp.

3. Jonna Fraser

Voor mij gaat er geen vakantie of boottrip voorbij, zonder Jonna door de speakers te pompen. De rapper uit Zaandam komt met vibey tunes en iedereen kan altijd meezingen en dansen op zijn muziek.

2. Hef

Hef is lyricaal altijd sick en zijn muziek is tijdloos. Als je zijn muziek van 10 jaar geleden checkt is het nog steeds relevant. Hoef hier verder niet veel over te zeggen toch? Hef is de goat.

1. Murda

Voor mij is Murda een echte goat. Na zijn lange carrière in Nederland is het mooi om te zien hoe hij nu ook Turkije overneemt met zijn muziek. Dat is voor mij heel inspirerend. Laatste checkte ik hem voor een verse en ik kreeg dezelfde dag nog een volledige 16 binnen, dat is pas werken! Binnenkort meer 👀

Dit is waarom rappers weggaan bij hun platenlabel

Optreden Rapper

Rappers als Boef, Frenna en Ismo zijn al jaren weg bij hun label en hebben hun eigen platenlabel opgezet. Maar sinds 2020 zien we dat steeds meer rappers het heft in eigen hand nemen en geen nieuw contract bij hun platenlabel tekenen. Waar eerder al Frenna 777 records, Ismo Ismo Music en Dopebwoy zijn eigen label Forever Lit Records startte, zien we deze trend in 2020 doorgroeien. Artiesten zoals Ronnie Flex, Fresku, Bokoesam, Jandro, Priceless en KM verlaten hun…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten