Wat is Porta Potty in Dubai?

Porta Potty ging viral op TikTok en waar iedereen het nou over heeft, dat leggen we je in dit artikel uit. De afgelopen tijd zie je veel bizarre verhalen over vrouwen die afreizen naar Dubai om, op zijn zachts gezegd, walgelijke dingen te doen voor heel veel geld. Maar wat is het nou precies?

Wat is Porta Potty?

Toen er een viral Facebook bericht werd gedeeld, was iedereen in de ban van Porta Potty. Volgens het verhaal blijkt dat influencers zich laten betalen voor bepaalde ervaringen in Dubai. De persoon in kwestie vertelt dat ze was meegegaan met een vriendin, die al eerder in Dubai was geweest, en toen thuis kwam met a whole lotta cash.

De vriendin vroeg of ze mee wilde gaan en binnen een paar dagen 40k dollar te verdienen? Uiteindelijk ging ze mee, maar nog voordat ze het geld heeft ontvangen vloog ze terug naar huis. Porta Potty is een menselijk toilet, ze gebruiken jouw lichaam als toilet. Ja je leest het goed, volgens het meisje viel er snel geld te verdienen door jezelf in je bek te laten schijten / plassen.  Er zijn speciale Porta Potty feestjes te vinden in Dubai.

TikTok Dubai video

Op TikTok is een video opgedoken waarbij een dame toegeeft dat zij daar veel geld mee heeft verdiend in Dubai. Ze vertelt tot in de meest bizarre details wat ze allemaal heeft moeten doen om snel geld te verdienen. Inmiddels is ze daardoor financieel onafhankelijk en heeft ze meer dan 1 miljoen dollar op haar bankrekening staan. Volgens het meisje liegen ontzettend veel mensen over wat er nou precies in Dubai gaande is.

Errday Nieuws Wat is Porta Potty in Dubai?