Zoveel kost het om je favoriete rapper te boeken

Ben jij binnenkort jarig en wil je flexen met jouw favoriete rapper op stage? Dan moet je aardig wat geld neerleggen, hoeveel precies laten we hieronder weten. Haal die muur maar leeg, want het gaat in ieder geval niet goedkoop worden.

Ronnie Flex

Ronnie scoort al jaren lang hit na hit en pakt miljoenen streams op Spotify. Hier zit dan natuurlijk ook een prijskaartje aan vast, want je moet namelijk minimaal €15.000,- neerleggen voor show van een halfuur. Wil je dat hij met zijn band komt? Dan betaal je nog eens €7500,- extra.

Bigidagoe

De Amsterdamse rapper Bigidagoe staat nog aan het begin van zijn carrière, maar besluit je om hem toch te boeken? Dan zou je dit ongeveer €2000,- moeten kosten. Dit laat de rapper weten in de Rookworst Podcast.

Hef

Over de Rookworst Podcast gesproken… Hef liet onlangs weten dat hij is geboekt voor WooHah 2022 voor een prijs van €7500,-. De Rotterdamse rapper heeft nooit een geheim gemaakt over zijn prijs en laat dit meerdere malen vallen in interviews. En ja, waarom ook niet?

Bizzey

Bizzey was jarenlang succesvol met Yellow Claw, maar sinds hij heeft gekozen voor een carrière in Nederland hoeft hij zich ook niet te vervelen. Want zijn gage ligt op ongeveer €9000,- per half uur. Aardige stijging, aangezien hij een aantal jaar geleden nog te boeken was rond de €3000,-. Maar hé, hij heeft wel één van de meest gestreamde Nederlandse tracks op zijn naam staan!?

Jonna Fraser

De rapper uit Zaandam komt zijn hits “Do or Die”, “Ik Kom Bij Je” en “Ik Kan Je Niet Laten” maar al te graag voor je uitvoeren, prijskaartje? €7500,-.

Esko

De producer, rapper, platenbaas, manager, wat eigenlijk niet? Is te boeken voor een €3000 – €3500,-.

En dat te bedenken dat hij dit vraagt voor een beat?

Antoon

Antoon is in de afgelopen 2 jaar als een raket gegaan en is niet meer weg te slaan uit de charts. Vooral bij de jongere meiden doet de Hoornse rapper, zanger en producer het goed. Reden genoeg om er een prijskaartje van €23.750,- aan te plakken.

Donnie

Rappen, koken, presenteren, een eigen snack bij de Febo, wat kan hij niet? De laatste jaren gaat hij hard met hits als “Bieber Van De Kroeg” met Mart Hoogkamer, “Bon Gepakt” met René Froger en “Frans Duits” met niemand minder dan, jawel, Frans Duijts. Om deze radiohits op jouw feestje te horen, zul je een bedrag van €17.500,- moeten neerleggen. Ik weet niet of ik die bon zo 1,2,3 zou pakken hoor…

Broederliefde

Wil je de gasten uit Spangen op je feestje hebben? Dan moet je daar ongeveer €15.000 voor neerleggen. Maar let op, ze doen alleen optredens in clubs of festivals. Voor je privé feestje zou je een andere act uit deze lijst moeten regelen.

Kraantje Pappie

Als je de Groningse Kraantje Pappie op jouw feestje wil, dan betaal je toch iets meer dan dat je in deze lijst hebt kunnen terugvinden. Voor €28.000,- is Alex van der Zouwen, de echte naam van de rapper, te boeken

Snelle

“We gaan rappen, niet zingen…” Of hij nog onder het label rapper hangt valt te betwijfelen, wat wel vaststaat is zijn boeking prijs. Deze is met €39.500,- de duurste in dit overzicht. Heeft dat zingen toch nog goed uitgepakt hè?

Errday Nieuws Zoveel kost het om je favoriete rapper te boeken