ADF Samski rapper

ADF SamskiBiografie

  • Echte naam: Samir Plasschaert
  • Beroep: Rapper
  • Geboren op: 17 augustus 2000
  • Leeftijd: 20
  • Afkomst: half Marokkaans en half Moluks
  • Geslacht: Man
  • Label: ADF
ADF Samski, echte naam Samir Plasschaert, is een Nederlandse rapper. Hij is geboren in Rotterdam en is één van de nieuwste artiesten van de nieuwste generatie. Zijn track ‘No Hook’ ging viraal in 2019 en wist daarna dat hij goud in handen had. De serie werd uitgebreid met ‘No Hook 2’ en ‘No Hook 3‘ waar laatstgenoemde inmiddels staat op meer dan 6 miljoen views op YouTube. De succesformulie van Samski zijn ‘No Hook’ tracks zit hem in het feit dat als een oldskool rapper komt in een nieuw jasje.

Broertje van Ronnie Flex

Samir Plasschaert, de echte naam van ADF Samski, doet je vast een belletje rinkelen. Hij is namelijk het halfbroertje van Ronnie Flex, echte naam Ronell Plasschaert. De twee hebben dezelfde vader, maar niet dezelfde moeder. In tegenstelling tot Ronnie is ADF Samski half Surinaams en half Marokkaans.

ADF Samski No Hook 3

Samski begon in augustus 2019 met het releasen van zijn “No Hook” tracks op YouTube. Hij wist niet dat hij toen al goud in handen had. No Hook bracht hij uit om de simpele reden dat hij geen refrein kon verzinnen voor de track, maar de track wel wilde uitbrengen. No Hook 2 en 3 volgde al snel, waarbij hij met laatstgenoemde zijn grootste succes boekte. Hij verwerkt het funky Lady van Modjo samen met zijn vaste producer p.APE in een hit. In de video combineert hij de zomerse funky track met een drill video. De video binnen drie weken een miljoen views. Op Instagram kwam de track zelfs bij Drake terecht en die gunde de rapper uit Rotterdam Noord een like.

Albums van ADF Samski

In totaal heeft ADF Samski 1 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Veelgestelde vragen over ADF Samski

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten