Famke LouiseBiografie

Famke Louise, echte naam Famke Louise Meijer, is een Nederlandse rapper,zangeres met Nederland(e) roots. Famke Louise Meijer, werd geboren op 9 december 1998. Zij staat onder contract bij het platenlabel Trifecta.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Famke Louise Meijer
  • Beroep: Rapper, Zangeres
  • Geboren op: 9 december 1998
  • Sterrenbeeld: Boogschutter
  • Leeftijd: 23
  • Afkomst: Nederland
  • Geslacht: Vrouw
  • Platenlabel: Trifecta
  • Vriend(in): Denzel Slager
  • Kind(eren): Nówie Storm Slager
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: juli 14, 2022
Famke Louise (echte naam: Famke Meijer) is een Nederlandse vlogster, YouTubester, model en artiest. Om haar modellencarriere een boost te geven deed ze in 2017 mee aan het tv-programma “Models in Paris” op Rtl5.

Onderdeel van de AWR Squad

Famke kreeg bekendheid door de vlogs met de AWR squad (o.a. Armoowasright en Snapking), maar brak in 2016 met de squad en ging solo verder. Sinds 2017 is Famke ook een zangeres/rapper. Haar eerste single “Op Me Monnie” zorgde voor veel positieve en negatieve reacties in de rapscene, maar verkreeg binnen 1 week meer dan 3 miljoen views op YouTube. De track werd op 30 November 2017 geremixed door Frenna en BOEF, waardoor het nummer nog meer populariteit kreeg.Op 8 december 2017 kwam Famke met haar tweede single “VROOM” met Bokoesam. Op 2 maart 2018 was Famke een feature op het nummer “Fan” van Ronnie Flex. Op 13 april 2018 kwam haar vierde single “HIGH” uit, waarin ze openhartig haar leven bespreekt.

Famke Louise haar muzikale carriere

Op 17 november 2017 bracht Famke Louise haar eerste single uit, getiteld Op Me Monnie. Ze kreeg veel negatieve reacties op de single met als gevolg dat ze verschillende keren in het nieuws verscheen. Uiteindelijk heeft ze wel een gouden plaat in ontvangst mogen nemen voor deze single. Deze negatieve aandacht zorgde ook voor positieve gebeurtenissen rondom haar muzikale carriere. Kort na de relase van "Op Me Monnie" besloten Boef en Frenna hier een remix van te maken. En ook deze remix behaalde de gouden status. Na Op Me Monnie heeft ze nog twee singles dit jaar uitgebracht: Vroom in samenwerking met Bokoesam en Lit in samenwerking met Wilde Westen artiest LouiVos.In maart 2018 bracht Meijer samen met Ronnie Flex de single Fan uit, de single bereikte 1 miljoen streams binnen één dag. De single Fan werd uiteindelijk bekroond met een platina plaat. Op 1 april 2018 bracht Meijer samen met Arjen Lubach de single Tweede Paasdag ten gehore in Lubach zijn televisieprogramma Zondag met Lubach, het nummer werd na deze eenmalige vertoning niet officieel uitgebracht. Op 20 april 2018 bracht Meijer in samenwerking met rapper Bokoesam en hiphopproducer Esko de single Evoluatie uit, deze single is ook terug te vinden op Esko's album Beats By Esko. In de maanden die volgde bracht Meijer de volgende drie solo singles uit: High, Slangen en Zonder Jou, de laatst genoemde bracht ze uit naar aanleiding van een verbroken relatie. Op 12 juli 2018 bracht Meijer in samenwerking met rappers Idaly, Ronnie Flex en Bizzey een remix uit van het nummer Wine Slow die Idaly eerder dit jaar al had uitgebracht.

Geruchten relatie Ronnie Flex & Famke Louise

Ronnie Flex en Famke Louise werken in 2018 al een aantal maanden met elkaar samen. Als resultaat hiervan dropten de twee artiesten de single "Fan" en sprongen ze later op de remix van Idaly's Wine Slow. De twee werden vaak met elkaar gezien en zoals het gaat met jongens en meisjes was de roddel al snel daar dat de twee een relatie hadden. De twee artiesten hebben dit nooit bevestigd, maar waren wel bewust van de roddel. Ze speelde hier dan ook op in door meerde malen intiemere foto's met het publiek te delen.

Bizzey het brein achter het succes van Famke Louise?

Sinds de doorbraak van Famke Louise gaat de naam Bizzey rond.  Bizzey werd tijdens een uitzending van First geconfronteerd door de hosts met het feit dat zijn single Girl Girl sterk lijkt op "Op Me Monnie" van Famke Louise. De Amersfoortse artiest onthult hier voor het eerst dat hij heeft meegeschreven aan het nummer. Op de vraag of Bizzey dan ook de producer $hoot2Kill is ontkent hij dat.'

Nówie Storm Slager

Op 9 januari 2022 zijn Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van zoontje Nówie Storm Slager.

Albums van Famke Louise

In totaal heeft Famke Louise 1 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Veelgestelde vragen over Famke Louise

Errday Famke Louise