Kevin

Rapper Kevin Biografie

Kevin, echte naam Kevin de Gier, is een Nederlandse rapper met Nederlands / Engels(e) roots. Kevin de Gier, werd geboren op 19 april 1994. Hij staat onder contract bij het platenlabel Noah's Ark / Animal Stories.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Kevin de Gier
  • Beroep: Rapper
  • Geboren op: 19 april 1994
  • Sterrenbeeld: Ram
  • Leeftijd: 29
  • Afkomst: Nederlands / Engels
  • Geslacht: Man
  • Platenlabel: Noah's Ark / Animal Stories
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: augustus 24, 2022
Kevin de Gier is beter bekend onder zijn voornaam: Kevin. Rapper Kevin werd op 19 april 1994 geboren in Rotterdam. Hij is een Nederlandse rapper met Engelse roots. Zijn moeder is Nederlands en zijn vader is Engels. Zijn ouders scheidde rond zijn zesde jaar en het contact met zijn vader verwaterde. De Rotterdamse rapper werkt veel samen met Sevn Alias & Lijpe.

De carrière van rapper Kevin

In zijn jeugd heeft rapper Kevin heel lang op hoog niveau gevoetbald Excelsior. Rond zijn zestiende begon hij met hangen in de buurt in plaats van zijn volle focus op voetbal te houden. Zijn carrière als voetballer stopt en hij werd met rappen ontdekt door Jairzinho. Jairzinho tekende Kevin bij zijn label Rotterdam Airlines. Bij het label bracht de rapper 3 albums uit.

Zijn bijnaam Slowflow animal

Kevin staat ook wel bekend als slowflow of slowflow animal. Deze naam heeft hij zichzelf gegeven na het horen van een track van rapper French Montana. Door Kevin zijn slome raps koppelde hij zichzelf aan deze naam en veranderde hij zijn Instagram naam naar slowflowanimal.In 2020 richt de rapper zijn eigen label Animal Stories op en gaat een samenwerking aan met platenlabel Noah's Ark.

101Barz studiosessie van Kevin

De rapper uit Rotterdam trapt 2020 af met een studiosessie bij 101Barz.

Albums van Kevin

In totaal heeft Kevin 6 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Veelgestelde vragen over Kevin

Errday Kevin