Sevn Alias

Sevn AliasBiografie

Sevn Alias, echte naam Sevaio Mook, is een Nederlandse rapper met Surinaams en Antilliaans(e) roots. Sevaio Mook, werd geboren op 4 november 1996 in Amsterdam. Hij staat onder contract bij het platenlabel 1OAK Entertainment.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Sevaio Mook
  • Beroep: Rapper
  • Geboren op: 4 november 1996
  • Sterrenbeeld: Schorpioen
  • Leeftijd: 27
  • Afkomst: Surinaams en Antilliaans
  • Geboorteplaats: Amsterdam
  • Geslacht: Man
  • Platenlabel: 1OAK Entertainment
  • Kind(eren): Ayah Inaya Mook, Isa Sami Mook
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: augustus 24, 2022
Sevaio Mook, echte naam van rapper Sevn Alias, is geboren op 4 november 1996. Hij maakte in 2015 naam in de scene door zijn 101Barz sessie. De teller van deze sessie staat inmiddels over de 7 miljoen streams. Hij viel op door zijn Marokkaanse taalgebruik. Tracks als Ma3lish en Kifesh hadden de streets on lock. In het begin van zijn carrière droeg de rapper veel kleding van het merk The North Face, wat als inspiratie gold voor zijn eerste mixtapes.Mook werd geboren in Amsterdam en is de zoon van een Surinaamse vader en een Surinaams-Antilliaanse moeder. Hij groeide op in Amsterdam-West en later verhuisde hij naar Almere.Hoe komt Sevn Alias aan zijn artiestennaam?Sevn heeft zijn naam te danken aan zijn geluksgetal. Alias staat voor het enorme aantal bijnamen die hij vroeger had. Na een tijdje werden het er zoveel dat Alias overbleef.

Periode bij Rotterdam Airlines

Hij tekende bij Rotterdam Airlines en was op het succesvolle Gate 16 album te vinden. Hier bracht hij de albums "Twenty Four Sevn 2", "Twenty Four Sevn 3", "Trap Grammy" en "Picasso" uit.

Eigen label 1OAK Entertainment

Na zijn periode bij Rotterdam Airlines besloot de rapper om zijn eigen label "1OAK Entertainment" op te zetten. 1OAK staat voor 1 Of A Kind. In het begin was het een samenwerking met platenlabel Top Notch, maar sinds 2020 is deze samenwerking gestopt en ging het label independent verder. Er werd muziek van onder andere Lucass, Bokke8 en Philly uitgebracht.

101Barz sessie Sevn Alias

https://www.youtube.com/watch?v=slgLrBr__EY&ab_channel=101Barz

Sevn Alias is vader geworden

De rapper is op 25 juli 2021 vader geworden van zijn eerste kind. Zijn dochter heeft de naam Ayah Inaya Mook gekregen. Op zijn Six Summers album maakte Sevaio al een track over haar. Op dat moment was ze nog niet geboren. 363 dagen na de geboorte van zijn dochter is Sevaio opnieuw vader geworden. Ditmaal van een zoontje genaamd Isa Sami Mook.

Albums van Sevn Alias

In totaal heeft Sevn Alias 5 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Veelgestelde vragen over Sevn Alias

Errday Sevn Alias