Deze “rappers” zijn begonnen bij PunchOutBattles

PunchOutBattles (POB) kwam in 2012 op als één van de eerste Nederlandse battle league. “Dit is Punchout, zorg dat je het onthoud. De plek waar je carrière begint of ophoudt”. Nou voor sommige was het zeker het begin van een carrière. Wij hebben de succesvolste voor je op een rij gezet.

Nesim (Supergaande)
Nesim el Ahmadi was voordat hij bekend was met Supergaande bezig om zijn carrière als rapper van de grond te krijgen. Dit bracht hem onder andere bij PunchOut Battles, waar hij battelde onder zijn artiestennaam Najih. Als rapper kwam Nesim Najih bij de FREE101BARZ sessie en dropte hij één album “Altijd Dankbaar, Nooit Tevreden”.

Tegenwoordig gaat hij superlekker met Supergaande en treedt hij op als cabaretier in verschillende poppodia.

Qucee (Supergaande)

De nummer 1 Twitch streamer van Nederland begon zijn carrière bij POB, tegenwoordig is hij één van de grootste YouTubers van Nederland. In de tussentijd rapt en presenteert Quentin Correia, wat zijn echte naam is, nog wanneer dit past in zijn drukke schema. Hij heeft ook nog eens tegen Kaascouse gebattled.

Kaascouse

Nu we het toch over Kaascouse hebben, kunnen we hier gelijk verder op ingaan. De half Nederlandse, half Marokkaanse rapper deed, voordat hij The Next MC won, mee aan PunchoOut Battles.

Em0 (nu beter bekend als Morrog)

Tegenwoordig zou je hem kunnen kennen als Morrog, een Nederlandse YouTuber met meer dan 170.000 abonnees. Hij is gespecialiseerd in het maken van setups voor bekende Nederlandse Youtubers zoals Koen, Robbie, Gameneer en meer. Maar eerder was hij bekend als battle-rapper bij POB.

Lijpe Mocro

De bekendste van allemaal is 100 procent rapper Lijpe. 11 jaar geleden kwam hij als Lijpe Mocro bij PunchOutBattles terecht, toen niemand hem nog kende als rapper. Nou dat is vandaag de dag natuurlijk anders ;-).

Fraasie (Supergaande)

Ook producer Fraasie was van de partij bij het POB project van ZwareJongenz. Tegenwoordig is hij beter bekend als onderdeel van Supergaande en als producer van o.a. Bilal Wahib zijn grootste hit “Tigers”. Maar 10 jaar geleden was hij nog (battle)-rapper onder de naam Vieze Fraasie.

Raffaarlijk (Rafello)
Als laatste in de lijst hebben we Rafello, die getekend was bij VanKlasse en 2 solo sessies bij 101Barz op zijn naam heeft staan. Het is de laatste tijd wat stil geweest rondom de rapper, maar hij mag zeker niet ontbreken in deze lijst.

Errday Nieuws Deze “rappers” zijn begonnen bij PunchOutBattles