Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Chip Charlez

De in Tilburg geboren en getogen Christopher (Chip Charlez) is een ware entertainer. De jonge rapper, zanger en danser is opgegroeid met een passie voor het creëren van aanstekelijke muziek in combinatie met inspirerende danspasjes.

De carrière van Chip Charlez gaat al een flinke tijd terug en is o.a. te horen op de compilatie albums “Gate 16” & “Gate 17” van zijn label Rotterdam Airlines. Op het laatst genoemde album was onder andere Chip’s grootste succes track “Domino’s” te horen. De twee succes-singles “Domino’s” en “Slide” hebben samen al miljoenen streams opgeleverd. September 2018 kwam zijn debuut EP genaamd “Defocus” en resulteerde tot miljoenen streams. Met zijn creatieve kijk op zijn muziek is Chip Charlez momenteel bezig met zijn tweede EP. 8 februari komt zijn eerste single uit genaamd “Bon Vibes” met een bijdrage van zijn collega artiest Jairzinho. Hoofdstuk 2 is een feit.

De Top 5 van Chip Charlez:

5. Bokoesam
Bokoesam kan 2 verschillende genres pokoes maken, maar toch goed in zijn lane blijven. Een goed voorbeeld daarvan zijn de vibes binnen ‘BBB met Jonna Fraser‘ & ‘Hercules’. Beide zijn 2 totaal verschillende tracks, maar toch weet hij het dicht bij zichzelf houden.

4. Lijpe
Lijpe is voor mij de beste rapper van Nederland? Dan verdient hij sowieso een podium prijs, zijn delivery is altijd on point, woordspelingen en zijn nonchalante gedrag zo van “Ik gooi even een album online met niemand erop” en kijk maar wat jullie doen. En dan het flikken om zulke cijfers te pakken, daar houd ik van.

3. Jairzinho
Ik heb vaak met Jairzinho in de studio gezeten, als hij wilt werkt hij super snel. Geloof het of niet, maar deze man gooit een hele verse freestyle inclusief barz voor je op je tune als hij wilt!

2. Snelle
Sinds zijn EP ‘Lieve Jongens’ hield ik hem in de gaten. Snelle is een goeie artiest, kan rappen, is super lyrical en zang beheerst hij ook nog eens goed. Als hij al deze elementen combineert en een goeie topic hebt voor een pokoe als ‘Scars‘ bijvoorbeeld dan heb je mij te pakken hoor!

1. Ronnie Flex
Als je mij vraagt naar mijn meest favoriete artiest dan is dat Ronnie Flex! Ik voel zijn vibe qua muziek. Tot nu toe staat er geen één pokoe van hem online die ik niet voel. Hij is echt artistiek, no cap! Wat voor koortjes hij pakt als hij zingt: GOAT!

Beluister Chip Charlez zijn nieuwste track “Bon Vibes” met Jairzinho:

Errday Nieuws Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Chip Charlez