Dit zijn de 5 favoriete rappers van: F1rstman

F1rstman zou je onder andere kunnen kennen van grote hits als Round & Round, Overal, Squat en nog veel andere. F1rstman draait al lang mee in de scene, maar breng toch binnenkort pas zijn debuutalbum uit. Naar eigen zeggen wordt het een muzikaal spektakel met verassende namen. Om die reden vroegen wij naar zijn top 5 favoriete Nederlandse artiesten.

5. Broederliefde
De meest gezellige, broederschap tonende groep van Nederland, ik heb ze zien groeien sinds ver voor het begin van hun doorbraak. Ze hebben zich ontplooid tot ware artiesten en behalen succes na succes. Muziek wise altijd leuk. Broederliefde is niet zomaar een muziekgroep, maar familie!

4. Bizzey
De meest originele mastermind in Nederland. Businesswise en concept wise altijd vernieuwend. Gruwelijke videoclips en zijn styling always on top. De manier waarop hij zijn social media handelt is allemaal top, daarnaast is zijn werkethiek is van ongekend hoog niveau, een niveau waar menig mens jaloers op zou moeten zijn, want hoeveel releases heeft hij nu al niet gehad in de 2 jaar tijd dat hij bezig is?

3. Lijpe
Ongetwijfeld de hardste rapper van Nederland, lyricaal altijd belachelijk goed en hij spreekt de taal van de jongeren , op een ongekend niveau. Emoties waar vele mee zitten beschrijft hij in tracks op een originele wijze.

2. Ronnie Flex
De GOAT van de Nederlandse muziek industrie, overheerlijke flows, catchy hooks en ongekende harmonieën die niemand hem nadoet. Ontwikkeld zichzelf elke dag steeds meer en er komt maar geen einde aan zijn talent.

1. Frenna
De nummer 1 positie is voor Frenna, ik vind dat hij als artiest zijnde deze positie verdiend. Zijn flows, melodieën en concepten zijn altijd fris en vernieuwend. Hij zorgt voor een eigen wending tijdens elke release en het lukt hem elke keer een nieuwe rage of hype te creëren.

Volg F1rstman op de volgende socials:
Instagram : f1rstman
Facebook : f1rstman
Snapchat : f1rstmantour
Youtube : at F1rst Music

Errday Nieuws Dit zijn de 5 favoriete rappers van: F1rstman