Famke Louise is weer vrijgezel

Famke Louise haar debuutalbum is af

De 21-jarige zangeres meldde eerder vandaag aan RTL Boulevard dat de relatie tussen haar en Trè Samuels was stukgelopen. De twee hadden een aantal maanden een relatie, volgens Famke toen nog één van de betere die ze ooit heeft gehad.. Famke Louise heeft nu dus na Tim en Ronnie Flex een derde breuk opgelopen in haar liefdesleven.

Reden van de breuk

Famke legt uit dat zij Trè samen hebben besloten om hun relatie te beëindigen. De reden hiervoor was het management van Trè. Volgens de zangeres zouden ze de leiding over haar willen nemen. Helemaal omdat ze na de breuk met SPEC en de hele ophef van #ikdoenietmeermee erg beïnvloedbaar zou zijn.  Famke vertelt tegen RTL Boulevard het volgende: “De zoveelste onwaarheid wat mij ten oren is gekomen van deze partij. Dit is onder andere de reden dat mijn relatie niet werkte en wij samen hebben er een punt achter gezet gisteren (…) Ik ben erg opgelucht dat ik het achter mij kan laten.”

Bron: RTL Boulevard

Tabitha is in verwachting van haar eerste kindje

Tabitha en haar vriend Mauron Vlaar

Tabitha Foen-A-Foe laat via haar Instagram weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. De 28-jarige zangeres doet momenteel mee aan het nieuwste seizoen van Beste Zangers met onder andere Miss Montreal, Suzan & Freek en Stef Bos. Vorig jaar mocht Tabitha zich de meest gestreamde vrouwelijke Nederlandse artiest noemen. Tabitha is al drie jaar gelukkig samen met haar vriend Mauron Vlaar. Maandag plaatste ze op haar Instagram account een foto waarop zij haar buik toont.

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten