Scared of love
NAVI Scared Of Love (ft. Figo Gang & Bokke8)

Scared Of Love (ft. Figo Gang & Bokke8) lyrics - NAVI


De lyrics van "Scared Of Love (ft. Figo Gang & Bokke8)" komt zo snel mogelijk op de website te staan. Wil je ons in de tussentijd helpen met de lyrics zelf toe te voegen? Dan zou je ons echt enorm helpen!
Lyrics geupload door: Errday

NAVI Scared Of Love lyrics van Errday.nl

De NAVI Scared Of Love lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van Scared Of Love op Errday.nl

Dit zijn de lyrics van Scared Of Love (ft. Figo Gang & Bokke8). Wat vind jij ervan? NAVI bracht dit nummer uit op 15 oktober 2020 op het album "Next Up". Ben je niet alleen geïnteresseerd in de Scared Of Love (ft. Figo Gang & Bokke8) lyrics, maar ook in andere teksten van dit album? Check dan alle andere lyrics van Next Up. Heb je op- of aanmerking op de lyrics van Scared Of Love (ft. Figo Gang & Bokke8)? Dan horen we dat graag van je!

Scared Of Love videoclip bekijken


video-banner https://www.youtube.com/watch?v=fCUq7KJ0s4o https://img.youtube.com/vi/fCUq7KJ0s4o/maxresdefault.jpg Scared Of Love videoclip De video van NAVI voor het nummer Scared Of Love 2020-10-15T00:00:00+02:00

Muziekcredits

  • Releasedatum: 15 oktober 2020
  • Geschreven door: Anthony Swart, Derek Suarez, Dishandro Maduro, Donny Koot, Gordious Filé, Gordon Filé, Jonathan Kevin Balker, Navario Denswil
  • Geproduceerd door: Smaakmakers
  • Uitgegeven door: Top Notch
Next Up artwork
Next Up (2020)
NAVI
Errday Lyrics NAVI Scared Of Love (ft. Figo Gang & Bokke8)