Een liefde artwork
Poetic Justice Door De Storm (ft. Jaimee Brown)

Door De Storm (ft. Jaimee Brown) lyrics - Poetic Justice


Stilte, Is het meest oorverdovende geluid dat ik ooit heb geuit, Ze laat zich niet misbruiken, enkel respecteren en ik heb van haar te leren, Het regende harder dan ik hebben kon toen ik zag dat je blufte, daarom ben ik niemands vrouw, heb geen liefde als Anouk omdat je mijn niet blik als jouw spiegel zag en waarschijnlijk ff dacht dat je kempi was, Heb geen disrespect naar de vrouwen in je leven Maar hoewel ik een fan ben van brood breken ben ik niet het type om een man te delen, Jij speelt team vieze in hoogvliet alsof je Bundy heet, met je vingers wijzen naar mij terwijl je dondersgoed door hebt dat ambiguïteit van verschillende walletjes eet, Ik had door onze linkup een 4 keer zo dure workshop in het binnenhouden van mijn tranen, maar geen stress, Ik leun op de ware, Hoe graag ik ook kristalnacht op je tanden wil spelen zal ik je zelfs met mijn praten niet steken, ik spreek liever leven, ik zegen, Zal je 7 maal 70 vergeven en dan nog een beetje tot je in de volheid van die zegens jouw leegte bent ontstegen. ben de #31# voorbij gegaan, en neem nu deel aan het scheppingsproces als een opgetogen tovenaar, Ik ga niet langer door met stof als grondroos, dit jaar ben ik op vlinderdingen in m’n Brainpower, IK, met de passie van mijn beste vriend Jesus, Man, je wil niet weten wat een liefde ik heb voor mijn broeder, ook al ziet hij het licht nog niet. Ik hou de fakkel hoog want ik ben James met of zonder brigrade, hoef je niet te Winne want dit is geen wedstrijd, maar zet mijn kroon recht en herinner mezelf met Akwasi in de back welke dag het is, de zegenviering is groot en al zijn de arbeiders weinig, leid ik de karavaan voorbij de bliksemsnelle inslagen van zwart licht want ik weet dat dwars door elke typhoon, liefde nog steeds de allerhoogste baas is. Noem me zadrach mesag, abedngo, want hoewel de brand om me heen werkt zal zelfs mijn kleding niet schroeien, ik gebruik levend water voor de oogst als kanaal rechtstreeks aangesloten op de bron, en ook al is het hard buiten, je ken me niet breken noch zal ik buigen, feis heeft me geleerd om het los te laten Met 010 in mijn tongval, zal ik biddend mijn ziel oppoetsen, zet geen stap zonder het woord te toetsen, Dit is lyrische gerechtigheid, een schoon geweten, Verzekerd van de eeuwigheid ben ik door levende stenen geslepen, dit is een ode aan de woordkunst,in respect voor voorgangers met alleen maar liefde in de wandelgangen, knock knock ik 3 keer op de deur van de kerk en sta ik met mijn eigen broodjes bapao aan het begin van een carriere, ik kijk voorbij barrière, Je kan me vinden bij m’n daddy, En zal Hem om mijn hand moeten vragen,

Mijn naam is Jaimee Brown ik ben niet geïnteresseerd in clowns en down als je vliegen wil, Draag je kruis, ik daag je uit. Maar tot die tijd ben ik stil.

Lyrics geupload door: Errday

Poetic Justice Door De Storm lyrics van Errday.nl

De Poetic Justice Door De Storm lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van Door De Storm op Errday.nl

Dit zijn de lyrics van Door De Storm (ft. Jaimee Brown). Wat vind jij ervan? Poetic Justice bracht dit nummer uit op 26 juni 2019 . Heb je op- of aanmerking op de lyrics van Door De Storm (ft. Jaimee Brown)? Dan horen we dat graag van je!

Muziekcredits

  • Releasedatum: 26 juni 2019
Errday Lyrics Poetic Justice Door De Storm (ft. Jaimee Brown)