Betalen Voor Dit
Rotjoch Betalen Voor Dit (ft. Idaly, Kevin, Frenna & Dopebwoy)

Betalen Voor Dit (ft. Idaly, Kevin, Frenna & Dopebwoy) lyrics - Rotjoch


De lyrics van "Betalen Voor Dit (ft. Idaly, Kevin, Frenna & Dopebwoy)" komt zo snel mogelijk op de website te staan. Wil je ons in de tussentijd helpen met de lyrics zelf toe te voegen? Dan zou je ons echt enorm helpen!
Lyrics geupload door: Errday

Rotjoch Betalen Voor Dit lyrics van Errday.nl

De Rotjoch Betalen Voor Dit lyrics check je natuurlijk op Errday. Is de lyrics niet compleet? Of bevat het een fout? Help ons dan op weg met de juiste lyrics door onderstaand formulier in te vullen!

Lyrics aanpassen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De songtekst van Betalen Voor Dit op Errday.nl

En, wat vind jij van de Betalen Voor Dit (ft. Idaly, Kevin, Frenna & Dopebwoy) lyrics? Rotjoch bracht dit nummer uit op 04 maart 2022. Het nummer verscheen op het album "Float". Ben je naast de Betalen Voor Dit (ft. Idaly, Kevin, Frenna & Dopebwoy) lyrics, op zoek naar andere lyrics van het album? Check alle lyrics van Float hier! Heb je opmerkingen of vragen over de lyrics van Betalen Voor Dit (ft. Idaly, Kevin, Frenna & Dopebwoy)? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Betalen Voor Dit videoclip bekijken


video-banner https://www.youtube.com/watch?v=_lDLUKG8-iM https://img.youtube.com/vi/_lDLUKG8-iM/maxresdefault.jpg Betalen Voor Dit videoclip De video van Rotjoch voor het nummer Betalen Voor Dit 2022-03-04T00:00:00+01:00

Muziekcredits

  • Releasedatum: 04 maart 2022
  • Geschreven door: Idaly Faal, Kevin de Gier, Francis Junior Edusei, Jordan Jacott
  • Uitgegeven door: Top Notch
Float artwork
Float (2022)
Rotjoch
Errday Lyrics Rotjoch Betalen Voor Dit (ft. Idaly, Kevin, Frenna & Dopebwoy)