Komt er een Snelle x Sevn Alias samenwerking aan?

Snelle featuring Sevn Alias

Snelle maakte afgelopen donderdag, op zijn 24e verjaardag, bekend dat hij op 24 november zijn nieuwe album uitbrengt. De plaat zal “Vierentwintig” heten, geheel in het teken van zijn leven al 24-jarige. Nu is het wachten op de tracklist van het album, maar vandaag verscheen een opmerkelijke post op Instagram.

Zowel Snelle als Sevn Alias plaatsten een foto op de gram, dat zij in het W-hotel van Barcelona zaten. Wellicht voor een clipshoot, of puur toeval. Aangezien Snelle zijn vriendin in de Spaanse stad woont. Bekijk de Instagram posts van beide heren hieronder:

 

View this post on Instagram

 

⚡️

A post shared by BANDO BABY (@sevnalias) on

Lyrics “Vierentwintig”

Op 24 oktober kun je hier op Errday.nl als eerste de nieuwste lyrics afkomstig van Snelle zijn debuutalbum vinden. Tot die tijd kun je ons interview met Snelle bekijken: Dit zijn de 5 favoriete rappers van: Snelle of bijvoorbeeld de lyrics van Reunië!

De Top 5 favoriete artiesten van: Pjotr

De 5 favoriete artiesten van Pjotr

Pjotr zet zichzelf stevig op de kaart dit jaar. De singles ‘Zonneschijn’ en ‘Tot Ik Instort’ haalden samen al 1 miljoen streams en met een goed ontvangen ‘The Future’ sessie bij FunX wist Pjotr zichzelf in de kijker te spelen. Vorige week verscheen zijn debuut EP ‘Goed Nieuws’. Reden genoeg dus voor ons om Pjotr te vragen naar zijn Top5 favoriete artiesten! De titel van de EP slaat de spijker op zijn kop, want de artiest heeft…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten