De Top5 favoriete artiesten van: Ashafar

De 5 favoriete artiesten van Ashafar | Errday.nl

“Ashafar ik kom aan in trinna, bitch doe je dans losjes!” De jonge rapper tekende vorig jaar bij het Hella Cash label van Josylvio en is sindsdien niet meer weg te slaan uit de Nederlandse charts. Met hits als “Panamera“, “Lamborghini” met Josylvio en “Scherp” met Kevin.

Vandaag brengt de rapper zijn tweede project uit genaamd “La Vie”. Tussen het stacken stacken voor een Panamera door vroegen wij de rapper uit Naarden naar zijn 5 favoriete artiesten van dit moment:

5. Henkie Tk

Henkie T wordt voor mij heel erg onderschat in de scene. Met SBMG had hij natuurlijk grote hits, maar vooral dit jaar pakt hij door en dat op solo gebied. Zijn single DomDoen met Jonna Fraser is onderweg naar platinum, dat zegt al genoeg! Hij laat zien wat hij als artiest in zijn mars heeft.

4. Lil Kleine

De keuze voor Lil Kleine spreekt voor zich. Ik denk dat iedereen kan genieten van zijn zakelijke kant. Hij snapt precies wat hij moet doen om relevant te blijven. Voor mij een voorbeeldfunctie voor vele.

2. Boef & Lijpe

Ik heb gekozen voor 2 artiesten die de 2e plek mogen delen. Samen met Lijpe vind ik Boef de beste lyricale rapper van Nederland. Vandaar dat deze twee samen op de tweede plek staan, ik kon niet kiezen. Beide lyrics zijn altijd van een ongekend niveau.

1. Josylvio
Ik ben natuurlijk getekend bij het label van Josylvio, dus deze keuze zal je niet verbazen. Maar ik maak Joost bijna dagelijks mee en hij is voor mij de meest allround artiest van Nederland. Daarnaast is hij ook mijn broeder!

De lyrics van Ashafar zijn nieuwste EP “La Vie” vind je hier!

Wanneer droppen de Belgische Safi & Spreej een The Opposites move?

Safi & Spreej Hereniging

Safi & Spreej zullen qua act vaak in 1 adem genoemd worden met The Opposites. Beide een duo, beide gestopt zonder het aangeven van enige aanleiding. De Belgische act brak in 2012 door met hun nummer “Herinner Mij”. Het nummer dat tot stand kwam zonder voor oog te hebben dat het duo later onafscheidelijk zou worden.  Sevi “Safi” Geerts uit Mechelen en Christophe “Spreej” Caboche uit Gent waren destijds getekend onder…

Lees verder
Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten