De Top5 favoriete artiesten van: Ashafar

“Ashafar ik kom aan in trinna, bitch doe je dans losjes!” De jonge rapper tekende vorig jaar bij het Hella Cash label van Josylvio en is sindsdien niet meer weg te slaan uit de Nederlandse charts. Met hits als “Panamera“, “Lamborghini” met Josylvio en “Scherp” met Kevin.

Vandaag brengt de rapper zijn tweede project uit genaamd “La Vie”. Tussen het stacken stacken voor een Panamera door vroegen wij de rapper uit Naarden naar zijn 5 favoriete artiesten van dit moment:

5. Henkie Tk

Henkie T wordt voor mij heel erg onderschat in de scene. Met SBMG had hij natuurlijk grote hits, maar vooral dit jaar pakt hij door en dat op solo gebied. Zijn single DomDoen met Jonna Fraser is onderweg naar platinum, dat zegt al genoeg! Hij laat zien wat hij als artiest in zijn mars heeft.

4. Lil Kleine

De keuze voor Lil Kleine spreekt voor zich. Ik denk dat iedereen kan genieten van zijn zakelijke kant. Hij snapt precies wat hij moet doen om relevant te blijven. Voor mij een voorbeeldfunctie voor vele.

2. Boef & Lijpe

Ik heb gekozen voor 2 artiesten die de 2e plek mogen delen. Samen met Lijpe vind ik Boef de beste lyricale rapper van Nederland. Vandaar dat deze twee samen op de tweede plek staan, ik kon niet kiezen. Beide lyrics zijn altijd van een ongekend niveau.

1. Josylvio
Ik ben natuurlijk getekend bij het label van Josylvio, dus deze keuze zal je niet verbazen. Maar ik maak Joost bijna dagelijks mee en hij is voor mij de meest allround artiest van Nederland. Daarnaast is hij ook mijn broeder!

De lyrics van Ashafar zijn nieuwste EP “La Vie” vind je hier!

Errday Nieuws De Top5 favoriete artiesten van: Ashafar