Snelle rapper

SnelleBiografie

Snelle, echte naam Lars Sebastiaan Bos, is een rapper,zanger met Nederlands(e) roots. Lars Sebastiaan Bos, werd geboren op 3 oktober 1995. Hij staat onder contract bij het platenlabel Roq 'N Rolla.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Lars Sebastiaan Bos
  • Beroep: Rapper, Zanger
  • Geboren op: 3 oktober 1995
  • Sterrenbeeld: Weegschaal
  • Leeftijd: 28
  • Afkomst: Nederlands
  • Geslacht: Man
  • Platenlabel: Roq 'N Rolla
  • Vriend(in): Sterre Kunzler
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: juli 14, 2022
Rapper Snelle, echte naam Lars Bos is een Nederlandse rapper en zanger. Bos is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.In 2017 tekent hij bij het label van JeBroer "Roq 'n Rolla" en brengt daar zijn single "Oost-Indisch Doof" uit afkomstig van zijn "Lieve Jongens" EP. De track werd opgepikt door onder andere Radio 538. Radio 538 nam Snelle later ook op in de lijst: "Artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden"

De carrière van Snelle

In februari 2019 gaat Snelle voor de tweede keer langs bij 101Barz voor een wintersessie. De wintersessie die gepland is om zijn EP ‘Beetje bij Beetje’ te promoten. Dat is aardig gelukt, zijn 101Barz werd binnen no-time een miljoen keer bekeken, zijn tour is uitverkocht inclusief de grand finale in de Melkweg (binnen 24uur uitverkocht) en zijn single "Scars" is te vinden in de wereldwijde viral charts van Spotify.Snelle laat bij Convo Talkshow weten dat hij 4 extra tracks aan zijn "Beetje Bij Beetje" EP gaat toevoegen.

Wie is de vriendin van Snelle?

Lange tijd suggereerde de media dat Yade Lauren de nieuwe vlam was van de rapper. Maar niets was minder waar. Dit ontkrachte Snelle en liet weten dat hij een hele leuke, lieve vriendin had. Die hij bewust nog niet deelde met de media. Op 9 januari 2020 bracht Snelle aan het licht wie zijn vriendin was. Sterre Kunzler is de vriendin van Snelle.

101Barz sessie Snelle

We gaan rappen, niet zingen, is belangrijk!Snelle heeft in totaal 3 projecten uitgebracht. In 2018 bracht hij zijn eerste EP 'Lieve Jongens' uit. Met daarop nummers als "Oost-Indisch Doof" en "Mini Cooper". 2019, wat tevens het jaar van zijn grote doorbraak was, bracht hij de EP Beetje Bij Beetje uit. Met daarop de single "Scars", die alles veranderde in no-time. Op 24 oktober 2019 kwam zijn debuutalbum "Vierentwintig" uit. De titel van het album slaat op de leeftijd van de populaire artiest.

Albums van Snelle

In totaal heeft Snelle 6 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Opkomende optredens

Powered by Festivalinfo / Podiuminfo

Veelgestelde vragen over Snelle

Errday Snelle