Dit is de vriendin van Snelle: Sterre Kunzler

Na vele geruchten, over onder andere Yade Lauren, waarmee Snelle de single “Ze Kent Mij” uitbracht, is het hoge woord er dan eindelijk uit. Niet Yade, maar Sterre Kunzler is de vriendin van Snelle. Op 9 januari 2020 liet hij op zijn Instagram profiel weten dat de twee een setje zijn, gepaard met de tekst “Vreselijk misdragen in Parijs. #InstaOfficial”. Hiermee toonde hij Sterre voor het eerst aan de buitenwereld.

Wie is Sterre Kunzler?

Sterre is geboren en opgegroeid in Nijmegen. Maar voor haar studie, Food & Business, heeft zij een tijd in Barcelona gewoond. Daar waar Snelle ook geregeld te vinden was. Zo is onder meer de samenwerking met Sevn Alias tot stand gekomen. Sinds het einde van januari is Sterre weer terug in Nederland en zullen we de twee geregeld vaker samen zien.

Snelle en Sterre op de rode loper

Snelle zijn grote doorbraak

Snelle brak in 2019 door met de hitsingles: Scars, Reünie en Lippenstift. Hij veroverde de hitlijsten en zijn EP “Beetje Bij Beetje” en zijn debuutalbum “Vierentwintig” werden een groot succes. In 2020 laat de rapper zien dat hij geen eendagsvlieg is met de single Smoorverliefd. Daarnaast staat de rapper eind oktober met 3 shows in de AFAS Live.

Errday Nieuws Dit is de vriendin van Snelle: Sterre Kunzler