CHO

CHOBiografie

CHO, echte naam Giovanni Rustenberg, is een Nederlandse rapper. Giovanni Rustenberg, werd geboren op 6 februari 1993. Hij staat onder contract bij het platenlabel New Vintage College / Top Notch.Lees verder

Snelle informatie

  • Echte naam: Giovanni Rustenberg
  • Beroep: Rapper
  • Geboren op: 6 februari 1993
  • Sterrenbeeld: Waterman
  • Leeftijd: 31
  • Geslacht: Man
  • Platenlabel: New Vintage College / Top Notch
Foute of onvolledige informatie? Mail ons dan op info@errday.nl
Laatst gewijzigd op: augustus 24, 2022
Giovanni Rustenberg, beter bekend onder zijn artiestennaam: CHO. Rustenberg werd op 6 februari 1993 geboren in Amsterdam. Hij groeide op in de Bijlmer (1104). CHO is een Nederlandse rapper en werkt veel samen met Adje en producer Spanker.

De carrière van CHO.

De carrière van rapper CHO begon toen hij op zestien jarige leeftijd een freestyle deed bij een lokaal radioprogramma. Dit werd ontdekt door producer Reverse en Adje. In 2011 tekende Adje hem bij zijn label Sloddervosgang en bracht Rustenberg zijn eerste videoclip uit genaamd "Veel Schijt". Sloddervosgang was een collectief van Adje, waar onder andere ook Jowy Rose en Blake deel van uitmaakten. Het collectief heeft 1 project uitgebracht met de bekendste track "Zeg Me". Ben je oud genoeg? B*tch zeg me!De jaren daarop kwam de rapper met zijn "Knock Knock" mixtapes, waarvan Knock Knock 2 de meest gedownloade mixtape was in 2013. Top Notch merkte zijn succes op en bood hem in 2014 een platencontract aan.In 2016 bracht de rapper in samenwerking met Adje het album "Konings" uit. "Knock Knock 3" volgde eind dat jaar. Kenmerkend voor zijn carrière is het nemen van rust. In deze periodes laat de Amsterdamse rapper weinig tot niets van zich horen. In 2019 keert hij terug met het album van zijn geboortejaar "Since 93".

Heeft CHO een relatie?

Ja, de rapper heeft een relatie en is tevens vader van een dochter. Onderstaand een filmpje van FunX waarin de rapper praat over zijn dochter en het moment dat hij te horen kreeg dat hij vader zou worden.

De 101Barz sessie van CHO

Albums van CHO

In totaal heeft CHO 5 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Nieuwste lyrics

Veelgestelde vragen over CHO

Errday CHO