Kans rapper

KansBiografie

  • Echte naam: Randall Rudo Morêno Felter
  • Beroep: Rapper / Zanger / Producer
  • Geboren op: 26 oktober 1991
  • Leeftijd: 30
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Geslacht: Man
Randall Rudo Morêno Felter, beter bekend als YOUNGBAEKANSIE of kans, is een Nederlandse rapper/zanger en producer. Hij is op  26 oktober 1991 geboren in Amsterdam en opgegroeid in Amsterdam Oost/Oud-Zuid. Op zijn 18e verhuisde Felter naar Amsterdam Zuidoost. Hij werkt veel samen met Jonna Fraser.

De carrière van kans

In zijn tienerjaren komt hij aanraking met de mic en begint hij met het schrijven van teksten. In 2016 reist YOUNGBAEKANSIE als back-up MC in de show van Jonna Fraser door heel Nederland naar Curaçao en landen als Suriname, Portugal, Bulgarije en België. Datzelfde jaar verschijnt hij met een gastbijdrage op “Was Je Bij Me” op het platina album van Josylvio en op de hitsingle “Doe Je Dans” met Bizzey, Jozo en Adje.

Op 17 januari 2017 brengt hij in eigen beheer zijn debuut EP en gelijknamige single uit genaamd “Mooie Man”. Met deze EP maakt hij zijn debuut en reist hij als support act mee met Jonna Fraser zijn uitverkochte tour en treedt hij zelf o.a. op bij Encore en Summerfestival in België. Op 24 augustus 2017 brengt hij zijn tweede EP uit genaamd VIBES volledig geproduceerd door Project Money. Op deze plaat staan gastbijdragen van de Nederlandse top met o.a. Jonna Fraser, Bizzey, Josylvio, Sevn Alias en Idaly. Datzelfde jaar verschijnt in eigen beheer de hitsingle Sauceman met Yung Felix die inmiddels 750.000 streams telt. Op 14 december 2018 verschijnt Come Trough de iconische single van Jonna Fraser met een gastbijdrage van Kans die meer dan 1,5 miljoen streams telt.

Albums van Kans

In totaal heeft Kans 3 album(s) uitgebracht. Hieronder vind je alle albums die op Errday staan.

Opkomende optredens

Powered by Festivalinfo / Podiuminfo

Veelgestelde vragen over Kans

Volg onze Spotify playlist

Check de hardste tracks in onze playlist

Spotify Volg onze playlist Sluiten